Què és un coworking? És un espai on pots desenvolupar la teva feina donant una imatge professional als teus clients en un entorn de treball i col·laboració i gaudint de tots els serveis que necessites per desenvolupar la teva activitat i a un preu molt competitiu.

L’Esplugues Coworking està pensat perquè s’hi puguin instal·lar professionals (persones físiques), autònoms (persones físiques), societats unipersonals (persones jurídiques), microempreses (persones jurídiques), entitats sense afany de lucre que realitzen una activitat o servei que té com finalitat la promoció i suport del teixit empresarial o activitat econòmica en general. També persones emprenedores que tinguin un projecte de negoci i que es troben o volen desenvolupar el seu Pla d’empresa.

L’Esplugues Coworking forma part de COWOCAT (Associació de Coworkings de Catalunya).

Inclòs en el preu, t’oferim uns espais moderns amb una sèrie de serveis inclosos: taules de treball, cadira ergonòmica i buc privat amb clau, penjadors, taules de descans i butaques.
I totes les tecnologies que necessites per treballar: connexions a internet de fibra i wifi.

Les nostres instal·lacions sempre estan al dia i gaudeixen de manteniment constant gràcies a la garantia de l’Ajuntament, que vetlla pel seu bon funcionament.

L’Esplugues Coworking té el seu origen en el primer grup de pressupost participatiu de l’any 2014. El consistori va determinar que una partida de 150.000€ es destinaria a fer realitat la idea guanyadora dels grups integrats per persones i entitats de la ciutat. La idea guanyadora va ser crear un coworking on els emprenedors poguessin allotjar-se i així afavorir que no haguessin de marxar de la ciutat les persones que volien emprendre ni aquelles petites empreses que s’havien constituït i que, pel fet de ser relativament noves, no estaven en condicions d’assumir la despesa que suposa els primers anys un lloguer a preu públic d’un local o un despatx. A més a més, un altre objectiu no menys important va ser el d’impulsar l’activitat econòmica i afavorir la creació de llocs de treball.

L’Esplugues Coworking, com que ha nascut sota el paraigua de l’Ajuntament, té garantit el manteniment de les seves infraestructures i instal·lacions, i els diferents serveis municipals vetllen pel seu bon funcionament.

Si t’hi allotges, tens la garantia que sempre tindràs personal al teu servei per ajudar-te en el que et faci falta i una coordinació de l’espai que donarà resposta a les teves necessitats.

Contacte:

Glòria Fabra
Tècnica del Servei d'Atenció a l'Empresa
Empresa i ocupació
Ajuntament d'Esplugues de Llobregat
Verge de la Mercè 1, Edifici Molí, 08950, Esplugues de Llobregat

mail: espluguescoworking@esplugues.cat
gfabra@esplugues.cat
Tel. 933720416, ext. 2318

Formulari de contacte: