Al teu espai de treball disposes de taula, cadira ergonòmica, buc, taquilla i armari amb pany, connexió per cable a internet d’alta velocitat

Serveis comuns:
Wifi a tot l’espai
Impressora escàner
Màquina per destruir documents
Directori d’empreses instal·lades
Climatització individualitzada per espais
Lavabos
Servei de neteja
Seguretat
Recepció i distribució de paqueteria i correspondència
Recepció de visitants

Disposem de diferents sales polivalents:
Sala de treball amb espais reservats per a reunions informals, panells de suro i pissarres magnètiques, penja-robes, armaris, espais individualitzats i il·luminació eficient segons el que estableix la norma UNE EN 12464-1 sobre la il·luminació dels llocs de treball
Climatització independent per a cada sala

Sala de reunions i sala d’actes/presentacions: aquests espais permeten fer reunions, xerrades, presentacions, conferències. Les sales estan dotades amb tot el material que necessites per poder fer la teva activitat: portàtil, canó projector, equip de so, pantalla de projecció fixa i mòbil, cadires amb braç , taules de reunió, pissarres magnètiques i amb retoladors, paperògraf, suport movible per a portàtil i projector que permet adaptar-lo segons les necessitats de qui les ha d’utilitzar.
Les dues sales poden unir-se en un únic espai perquè hi ha portes corredisses. Climatització individualitzada per a cada una de les sales.

Sala de descans on podràs menjar còmodament o descansar amb la tranquil·litat necessària lluny de la zona de treball. La sala de descans està equipada amb nevera, microones i aigüera. Taules i cadires. Armaris. Butaques i tauleta de centre. Contenidors de reciclatge. Climatització individualitzada.

Contacte:

Glòria Fabra
Tècnica del Servei d'Atenció a l'Empresa
Empresa i ocupació
Ajuntament d'Esplugues de Llobregat
Verge de la Mercè 1, Edifici Molí, 08950, Esplugues de Llobregat

mail: espluguescoworking@esplugues.cat
gfabra@esplugues.cat
Tel. 933720416, ext. 2318

Formulari de contacte: